Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

”No sugar added”

IMG_0898

Vet ni att jag inte är så mycket för söt saker. Äter sällan godis och bullar osv. Jag föredrar ostar, lufttorkad skinka, ölkorv, chips osv. Men lakris älskar jag dock.Med det sagt så betyder det inte att jag inte kan få starka godis sug. Det som gör att jag oftast tröttnar på godis är nog allt socker så jag letar ständigt om sockerfria goda godis alternativ. Nu har jag få chansen att testa ett gäng socker fria alternativ. De flesta packar jag faktiskt ner i BB väskan. Annars så vill jag testa dem tillsammans med min son, tycker det är viktigt att lära våra barn att båda alternativen finns. Lovar att återkomma med mera info om vad jag tycker.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand