Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

”No sugar added”

IMG_0898

Vet ni att jag inte är så mycket för söt saker. Äter sällan godis och bullar osv. Jag föredrar ostar, lufttorkad skinka, ölkorv, chips osv. Men lakris älskar jag dock.Med det sagt så betyder det inte att jag inte kan få starka godis sug. Det som gör att jag oftast tröttnar på godis är nog allt socker så jag letar ständigt om sockerfria goda godis alternativ. Nu har jag få chansen att testa ett gäng socker fria alternativ. De flesta packar jag faktiskt ner i BB väskan. Annars så vill jag testa dem tillsammans med min son, tycker det är viktigt att lära våra barn att båda alternativen finns. Lovar att återkomma med mera info om vad jag tycker.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!