Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lille Kejser

IMG_0803

Äntligen börjar baby N:s rum ta form och det kommer bli det mysigaste bebisrummet. Jag älskar verkligen Instagram för jag hittar så mycket fint och bra där till kidsen. Via instagram hittade jag det här fantastiska danska märket Lille Kejser som gör så mycket fint i inrednigsväg till småttingarna. så när de släppte denna dröm mobil med svanar i limiterad upplaga så bänkade jag mig vid luren vid släppet och beställde hem en. Tyvärr tog de slut rätt snabbt men såg häromdagen att man kan förboka till nästa släpp. Du beställer direkt via instagram så kolla deras sida @lillekejser

IMG_0808
Tänk att våran lille bebis sover där snart.

IMG_0802
IMG_0800

Än så länge hänger den för högt upp så ska fixa lite mer fiskelina veckan så den kommer längre ner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!