Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fashion week outfit no 1.

1D8A6934

Här är ett gäng bilder som bästa Sandra knäppte på mig under modeveckans första dag. Det var riktigt ruskigt kallt och det är alltid jobbigt när man springer runt mellan inne där det är varmt och ute där det är minusgrader så jag klädde mig rätt lätt med silkesskjorta från Filippa K och ett par bra Gina Tricot byxor. På tassarna rockade jag mina Balenciaga stövletter, väska från Celine och min bästa och varmaste vintage päls. Man fryser aldrig i päls. Trots min kanon kula så måste jag säga att jag kände mig riktigt fin.

1D8A6907
1D8A69211D8A6810
1D8A6930

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che