Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fashion week outfit no 1.

1D8A6934

Här är ett gäng bilder som bästa Sandra knäppte på mig under modeveckans första dag. Det var riktigt ruskigt kallt och det är alltid jobbigt när man springer runt mellan inne där det är varmt och ute där det är minusgrader så jag klädde mig rätt lätt med silkesskjorta från Filippa K och ett par bra Gina Tricot byxor. På tassarna rockade jag mina Balenciaga stövletter, väska från Celine och min bästa och varmaste vintage päls. Man fryser aldrig i päls. Trots min kanon kula så måste jag säga att jag kände mig riktigt fin.

1D8A6907
1D8A69211D8A6810
1D8A6930

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!