Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

After the storm

IMG_0794

Idag har jag legat hemma och VILAT! Två dagar på modeveckan var nog för mig och min höft och rygg. Men jag har haft så kul och blivit så inspirerad. Har sett massa fint och upptäckt nya favoriter. Jag lovar att uppdatera här snart inväntar bilder från Sandra. Men strax kommer lite snaps från mobilen.

Today I have been at home resting! Two days at fashion week was enough for my hips and back. But I’ve had so much fun and been so inspired. Have seen lot of nice shows and discovered new favorites. I promise to update from fashion week soon, I’m currently waiting for pictures from Sandra. But be back soon with some snaps from my phone.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!