Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Inne hos Frank

IMG_0735

Min lilla älskling som alltid är friskast i världen har dragit på sig en förkylning och hostar och har sig, stackarn. Så idag och imorgon är vi bara hemma och kurerar oss för självklart har jag också blivit smittad. Han är så underbar min fina son. Varje gång jag kommer in på hans rum med nåt en macka eller något annat gott (att få honom att äta när han är sjuk är svårt) så tackar han så gulligt. ”Tack mamma vad snäll du är” kan han tex säga och mitt hjärta smälter varje gång. Tänk att jag snart har två underbara pojkar? Längtar så mycket. Frank pratar bara mer och mer om sin bror och försöker vänja sig vid namnet. Hade han fått bestämma så hade vi döpt bebisen till Frank också, tok unge. Här nedan följer lite bilder på min sötnos och en titt in på hans rum här hemma. Känner inte att jag får till det riktigt där. När vi målade om så skulle vi även lägga ett nytt vitt golv men det golvet vi hade inköpt sen innan var jag inte alls nöjd med så nu funderar jag på om vi ska lägga heltäckningsmatta istället, någon som har tips på fina såna?

IMG_0750
IMG_0753IMG_0759
IMG_0756christmas2015_chrystelle
christmas2015_chrystelle

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad fin han är !! Förstår att ditt hjärta smälter 🙂 Tänkte tipsa om bloggen http://attvaranagonsfru.elsasentourage.se/ , den var det första jag tänkte på när jag såg dina bilder , ändå lite samma detaljer hos Frank som hon använt bla i hennes sons rum 🙂 Hoppas du får lite inspiration , hon är väldigt duktig och också mycket diy!

  Felicia 2016-02-25 17:48:36
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Tack Felicia.
   Jag följer henne på instagram men ska defenetivt kolla in hennes blogg också. Tack för tipset.

   Kramar!

   chrystelle 2016-02-29 08:31:21
   Svara
 • Vad fin han är !! Förstår att ditt hjärta smälter 🙂 Tänkte tipsa om bloggen http://attvaranagonsfru.elsasentourage.se/ , den var det första jag tänkte på när jag såg dina bilder , ändå lite samma detaljer hos Frank som hon använt bla i hennes sons rum 🙂 Hoppas du får lite inspiration , hon är väldigt duktig och också mycket diy!

  Felicia 2016-02-25 17:48:36
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Tack Felicia.
   Jag följer henne på instagram men ska defenetivt kolla in hennes blogg också. Tack för tipset.

   Kramar!

   chrystelle 2016-02-29 08:31:21
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!