Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Monday

IMG_0733

Hej finingar!

Hur har helgen varit? Min har handlat mest om Frank vi försöker överösa honom med uppmärksamhet har vi märkt oplanerat och omedvetet. Jag tror att vi båda börjar känna någon form av stress över att det inte bara kommer vara Frank som står i centrum hela tiden. Jag är inte så orolig över att kärleken inte ska räcka till och sådant trams för jag älskar dem redan båda två lika mycket fast på olika sätt. Svårt att förklara. Frank kommer ju alltid att vara min förstfödda och det är ju någonting alldeles speciellt med det. Med baby N vill man gärna inte göra samma misstag som man gjorde som 1:a gångs förälder så det blir ju såklart annorlunda.
Vi pratar väldigt mycket med Frank om hur saker och ting kommer förändras men försöker upplysa om allt positivt med att få en bror. Han är väldigt exalterad, pratar med bebisen varje dag och älskar att hör hans hjärta genom magen. Ibland är det nästan så han säger hej till magen innan han ger mig en kram och det tycker jag är så fint att se. Han håller även på att planera en present vi ska fixa tillsammans och pratar mycket om att han ska sova hos mormor när mamma och pappa måste skynda iväg till förlossningen. Så stolt över min kloka snart 4 åring.

För att sysselsätta mig under dessa 9 månader så har jag gått med i en del mammagrupper på facebook vilket jag starkt kan rekommendera till alla blivande mammor där ute. Mina vänner är ju inte riktigt i bebistankar så jag vill ju inte trötta ut deras öron med massa bebis prat så då har jag mammagrupperna på facebook att ventilera mig med. I en av grupperna har vi dessutom kommit varandra riktigt nära och håller nog liv i gruppen även sen när vi ploppat bebisarna. Denna helg har det allafall hunnit komma 3 bebisar så nu känns det verkligen att man är nära. Men först skall jag fylla år imorgon, sen ska Frank fylla år den 14/2 och sen är Baby N sååå välkommen.

Kaftanen på bilden är inköpt i Bangkok.

IMG_0731
IMG_0725

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Wow, vacker! Gillar verkligen din frisyr nu 😉
  Lycka till med allt!

  Nanna 2016-01-30 23:02:54
  Svara
 • Wow, vacker! Gillar verkligen din frisyr nu 😉
  Lycka till med allt!

  Nanna 2016-01-30 23:02:54
  Svara
 • Wow, vacker! Gillar verkligen din frisyr nu 😉
  Lycka till med allt!

  Nanna 2016-01-30 23:02:54
  Svara
 • Så vackra bilder!!

  Fashionvein 2016-01-27 00:25:06 http://fashionvein.se
  Svara
 • Så vackra bilder!!

  Fashionvein 2016-01-27 00:25:06 http://fashionvein.se
  Svara
 • Så vackra bilder!!

  Fashionvein 2016-01-27 00:25:06 http://fashionvein.se
  Svara
 • FANTASTISKA BILDER!! wow!
  jag är också gravid, i v 30 och har 3 åriga tvillingpojkar sen innan 🙂
  Hur hittar jag grupper på fb? När jag var gravid med tvillingarna var det så enkelt att hitta rätt, bara att söka på ”tvillingar 2013”, ”vi som har tvillingar” osv, nu när jag bara väntar ett barn vet jag inte hur jag ska söka 😀
  Kram

  janna 2016-01-26 14:55:07 http://agardenofonesown.blogspot.se/
  Svara
 • FANTASTISKA BILDER!! wow!
  jag är också gravid, i v 30 och har 3 åriga tvillingpojkar sen innan 🙂
  Hur hittar jag grupper på fb? När jag var gravid med tvillingarna var det så enkelt att hitta rätt, bara att söka på ”tvillingar 2013”, ”vi som har tvillingar” osv, nu när jag bara väntar ett barn vet jag inte hur jag ska söka 😀
  Kram

  janna 2016-01-26 14:55:07 http://agardenofonesown.blogspot.se/
  Svara
 • Vackra magbilder som alltid! Själv försöker jag hitta inspiration på magbilder, har du tips? Det är första gången jag är gravid och är i v.24+2 . Allt känns otroligt magiskt och därför vill ja ha en fin magbild som jag kan hänga hemma någonstans 🙂

  Ella 2016-01-25 21:38:53
  Svara
 • Vackra magbilder som alltid! Själv försöker jag hitta inspiration på magbilder, har du tips? Det är första gången jag är gravid och är i v.24+2 . Allt känns otroligt magiskt och därför vill ja ha en fin magbild som jag kan hänga hemma någonstans 🙂

  Ella 2016-01-25 21:38:53
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!