Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Baby Nursery Mood Board

Baby N_chrystelle

 

Planering och fixande är i full gång inne på Baby Ns rum. Kommer bli riktigt fint därinne när vi är klara och här är ett mood board jag skapade igår kväll för att ni ska få se hur jag tänker med inredningen och stilen. Vi vill ha ett rum som känns mysigt ljust och fräscht. Det ska inte kännas pojkigt och inte flickigt heller ut ett riktigt neutralt nursery room där man kan natta bebis på dag tid och sitta och mysamma på dagarna. Letar efter en fin grå heltäckningsmatta att lägga på golvet som ljuddämpning men också för att det ska vara bekvämt för N att ligga på golvet och leka.

En rund spjälsäng är verkligen någonting som jag håller på att slita av mig håret för. Alla jag hittar är över min budget och inte exakt det jag vill ha. Hittade dock denna dröm som ni ser i bild ovan som skulle passa såååå fint hos oss. Finns att beställa hem på amazon.com  men jag har inte vågat ännu. För direkt länk till produkterna i collaget klicka på bilden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!