Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Week 34

IMG_0711
Min body kommer från gina tricot och finns i svart också.

Välkommen vecka 34! Herregud jag gav ju min man en deadline på att allt bebis fix skall vara klart i vecka 35 så man bara kan andas ut sen och invänta baby N. Det är ju nästa vecka redan och känns som att inget är riktigt klart. Blev inte mindre stressad av att en tjej i min mammagrupps vatten gick i morse så nu ligger hon på förlossningen. Självklart vill jag inte ha ut bebisen ännu men tanken på att han kan komma redan finns ju där.
Jag åkte till jobbet i morse piggare än någonsin och på väldigt bra humör tills det började brännas i hela magen. Tyvärr vart det liksom inte bättre så jag fick sätta mig i en taxi och åka hem igen. Nu har jag vilat och sitter och äter lite lunch och mår mycket bättre. Helt otroligt häftigt när kroppen säger ifrån även om det är läskigt i stunden.
Jag har börjat känna hur bebisen hickar där inne. Det är en häftig känsla måste jag medge, kände inte så med Frank men nu när jag vet hur baby N ligger så är jag bombsäker på att det är hicka. Han är inte fixerad men han ligger med huvudet ner i bäckenet och det känns må jag säga. satan vilka elstötar och ilningar det är i könet när han skakar på huvudet.
Hur fördriver jag tiden då? Jo jag är ju sjukskriven 50 % så jag jobbar mina 3 sista dagar nästa vecka sen ska jag ta ut mer sjukskrivning samt föräldraledigt tills N tittar ut. Under tiden roar jag mig med att titta på andras sötnosar på instagram, har blivit som besatt. Funderar på hur han ser ut? Undrar om namnet vi valt är rätt? Boar fixar och donar. Apropå insta Jag har hittat så mycket fantastiska barnklädes märken där och tänkte att jag skulle tipsa er om det då och då skulle det vara intressant?

Nu ska jag bege mig ut på en liten promenad innan det är dags att hämta hem Frank från dagis.

Ha en toppen helg mina vänner!

IMG_0714

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Vore supervälkommet, ser mycket fram emot det! /Maricka, mamma till snart 3-årig liten (”mellanstor” enligt henne själv) tjej

  Maricka 2016-01-27 20:25:53
  Svara
 • Vore supervälkommet, ser mycket fram emot det! /Maricka, mamma till snart 3-årig liten (”mellanstor” enligt henne själv) tjej

  Maricka 2016-01-27 20:25:53
  Svara
 • Vilken fin bild!!

  Dolores Haze 2016-01-24 10:41:08 http://rodeo.net/doloreshaze
  Svara
 • Vilken fin bild!!

  Dolores Haze 2016-01-24 10:41:08 http://rodeo.net/doloreshaze
  Svara
 • Jag är i vecka 33 och känner också att det bränner så sjukt i magen. Som att någon eldar på huden innifrån! Vad beror det på? Borde man bli nervös?

  Trodde det bara var jag…. 🙂

  M 2016-01-22 18:59:27
  Svara
 • Jag är i vecka 33 och känner också att det bränner så sjukt i magen. Som att någon eldar på huden innifrån! Vad beror det på? Borde man bli nervös?

  Trodde det bara var jag…. 🙂

  M 2016-01-22 18:59:27
  Svara
 • Fin bild!

  Ella 2016-01-22 17:28:40
  Svara
 • Fin bild!

  Ella 2016-01-22 17:28:40
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!