Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Birthday wishlist

birthday wishlist

Jahopp på tisdag nästa vecka så fyller jag hela 28 år. Har verkligen inte täkt på det då det mest är bebistankar som snurrar i min skalle. Men jag slängde ihop en liten önskelista här på både mjuka och hårda paket som jag skulle kunna tänka mig att öppna. Ellos har nya superfina sängkläder i lin i olika härliga färger. Jag älskar att sova i krispiga sängkläder och lin och linne ger ju den bäddade sängen en härlig skrynklig look som tilltalar mig mycket. Ett par klassiska Mary  Janes i mocka är något jag kommer bo i i vår och sommar, har redan spanat in några olika par som jag tänkt investera i. Diamanter är ju alltid trevligt denna ring som jag bloggat om tidigare från Engelbert är jag väldigt förtjust i. En ny handväska förslagsvis denna dröm från Gucci skulle inte heller vara helt fel. För full inköpslista klicka på bilden för länkar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind