Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fly the Fly Vintage

Mix and match vintage chrystelle (1)

Om det är någonting inom kläder som jag älskar så är det allting retro och vintage. Enligt mig så har de bästa kläderna redan gjorts. För några år sen om du träffade mig så gick jag klädd i vintage från topp till tå och älskade allt som kom från 40-70 talet. På senare tid så har det blivit mycket nytt mest för att jag inte hinner gå och kolla vintage och second hand butiker, det tar ju sin lilla tid om man säger så. Men under mammaledigheten ska jag definitivt ta upp mitt intresse igen. Min allra bästa vän Maria delar självklart samma passion som mig. Hon har följt sin dröm och nu öppnat webbshoppen Fly the fly vintage. Där hittar man handplockade plagg från olika delar av världen som är noga utvalda.

Kolla in den snygga kjolen på bilden, så cool! Jag älskar att blanda vintage med nytt och den där kjolen hade jag stylat med en magkort topp och mina hermes sandaler under sommaren. Men kika in på shoppen för det finns så mycket fina unika plagg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind