Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sunday

IMG_0598

Det var den helgen… vi har inte gjort någonting speciellt denna helg mest vart inne och njutit av ljuset. Det är alldeles för kallt för mig för att vara ute i längre perioder då jag blir rätt stilla pga foglossningen och i -17 grader går det fort för tassar och händer att bli kalla. Idag åkte vi allafall till lagret och hämtade alla Franks bebis grejer som Baby N ska få ärva. Snacka om nostalgi trip när vi gick igenom allt. Herregud vad snabbt modet förändras. Det är liksom inte alls mycket av kläderna förutom basplagg som jag vill ha kvar. Måste också komplettera med strl 44 för det var det väldigt ont om och Frank drunknade i sina strl 50 första månaderna.

Allafall jag passade på att ta på mig lite roligare kläder och trotsa kylan så vi kunde knäppa lite outfit bilder när solen var på väg ner. Här är såklart bara ett smakprov det kommer fler bilder under morgon dagen, har bara inte hunnit redigera klart dem. Nu ska jag läsa saga för Frank. God Natt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind