Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sunday

IMG_0598

Det var den helgen… vi har inte gjort någonting speciellt denna helg mest vart inne och njutit av ljuset. Det är alldeles för kallt för mig för att vara ute i längre perioder då jag blir rätt stilla pga foglossningen och i -17 grader går det fort för tassar och händer att bli kalla. Idag åkte vi allafall till lagret och hämtade alla Franks bebis grejer som Baby N ska få ärva. Snacka om nostalgi trip när vi gick igenom allt. Herregud vad snabbt modet förändras. Det är liksom inte alls mycket av kläderna förutom basplagg som jag vill ha kvar. Måste också komplettera med strl 44 för det var det väldigt ont om och Frank drunknade i sina strl 50 första månaderna.

Allafall jag passade på att ta på mig lite roligare kläder och trotsa kylan så vi kunde knäppa lite outfit bilder när solen var på väg ner. Här är såklart bara ett smakprov det kommer fler bilder under morgon dagen, har bara inte hunnit redigera klart dem. Nu ska jag läsa saga för Frank. God Natt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!