Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WEEK 33

IMG_0529

Tiden bara flyger förbi och även om jag längtar ihjäl mig tills att bebis kommit ut så kan jag inte låta bli att känna mig super stressad. Jag vill ju bara kunna slappna av och njuta av den här sista tiden men jag har svårt att göra det faktiskt. Även om det är väldigt jobbigt att vara gravid så är det också rätt mysigt och häftigt. Det här blir nog min sista graviditet desutom så vill inte se tillbaka på denna tid som jobbig och tråkig vill minnas en positiv graviditet som jag gjorde med Frank. Det var för mig en jätte mysig och härlig period efter de jobbiga 12 första veckorna trots foglossning. Så nu ska jag verkligen försöka att njuta och boa hemma för det har jag knappt heller orkat göra.
Vi tänkte inte ordna ett bebisum men nu har jag ångrat mig och vill ändå ha ett kryp in till baby N så om maken har blivit frisk till i helgen så skall det målas om i lillens rum och jag ska försöka hitta en spjälsäng samt klädförvaring.

Annars i magen är det väl ganaska som vanligt fullrulle. Jag var hos min barnmorska i måndags som konstaterade att Baby N lagt sig med hjässan neråt i becknet, ryggen mot höger sida samt tassar och händer på vänstersida. Tro mig när jag säger att det känns mycket när han sparkar uppåt lungorna. Dock har jag rätt l¨åga värden när det kommer till järn så jag är ju konstant svimfärdig och dödstrött men det börjar också ordna upp sig. Förvärkarna har börjat göra sig hörda och sammandragningarna kommer mycket tättare så det känns verkligen att det är slutspurten nu. Hur går det för er i graviditeten? Berätta i komentarsfältet.

IMG_0532
IMG_0528

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Jag är lång ifrån dig 🙂 vecka 14 här än så länge.
  Men ville bara säga att du ser så himla fin ut i graviditeten! Hoppas att jag ser lika.. fräsch ut när jag är längre gången!
  Lycka till med boandet och barnrummet så här i sluttampen 🙂

  Johanna 2016-02-03 16:58:37 https://baralitejag.wordpress.com/
  Svara
 • Jag är lång ifrån dig 🙂 vecka 14 här än så länge.
  Men ville bara säga att du ser så himla fin ut i graviditeten! Hoppas att jag ser lika.. fräsch ut när jag är längre gången!
  Lycka till med boandet och barnrummet så här i sluttampen 🙂

  Johanna 2016-02-03 16:58:37 https://baralitejag.wordpress.com/
  Svara
 • åå så beautiful! vart är underkläderna ifrån?

  agnes 2016-01-21 11:53:09
  Svara
 • åå så beautiful! vart är underkläderna ifrån?

  agnes 2016-01-21 11:53:09
  Svara
 • Säger bara wow så otroligt vacker <3

  amanda 2016-01-16 19:33:32
  Svara
 • Säger bara wow så otroligt vacker <3

  amanda 2016-01-16 19:33:32
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!