Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Army Green

IMG_0543

Ska jag vara helt ärlig så känns det inte så jätte lockande att fota outfit bilder just nu. Det är för det första riktigt kallt ute sen är jag allmänt tom på inspiration och jag handlar inget nytt till garderoben och har inte gjort det på ett tag heller. Just nu är jag på jakt efter lite sköna myskläder som jag kan svassa runt i hemma första perioden med våran lille nykomling. Kriterierna är att det ska vara varmt, stickat, svepande och självklart ammningsvänligt. Så härliga cashmere byxor och koftor står högst upp på födelsedagslistan (tänk att jag fyller 28 år om 2 veckor!!!).

Jenas från H&M, tröja från Sibin Linjebjerg, Omlottkavaj från H&M, stövlar – sixtyseven

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!