Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WEEK 32

week31_pregnancy_chrystelle

Länge sen jag gjorde en liten gravid update här. Går in i vecka 32 imorgon och det händer inte så jätte mycket om jag ska vara helt ärlig. Mitt sinnestillstånd nu är inne att få allting klart till vecka 35 och sen är det bra att vänta på storken. Jag jobbar eventuellt månaden ut om jag inte blir sjukskriven pga foglossningen. Jag har rätt begränsad med framkomlighet just nu så vi får se vad min förlossningsläkare säger. Annars är det fullrulle inne i magen han kommer troligtvis inte fixera sig försän det är dags för honom att komma ut vilket jag tycker är så skönt då slipper man alla ilningarna mellan benen som är rätt obehagliga.
Nästa vecka träffar jag Tina igen (världens bästa bm på mamma mia) så får vi se om hon tycker magen växt, själv tycker jag den har stannat av lite och när jag jämför med bilder från min förra graviditet med Frank så är faktiskt magen och hela jag mycket mindre. Har en total viktökning på 7 kg och då väger baby N ca 1,8 av dem. Förra gången låg jag uppe på 70 kg vid det här laget så det tackar vi för.

Nu ska jag skriva en packlista till BB och beställa hem lite sköna kläder att glida runt i hemma när man bara ska amma och lära känna den lille. Satan vad jag läääängtar mycket nu.

Hur mår ni kompisar i era graviditeter? Älskar när ni delar med er i kommentarerna nedan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Va fin du är! Jag är beräknad om två dagar och går bara här hemma och väntar nu! Vår lillplutt har varit fixerad sen v 30 och det börjar kännas jobbigt med ”elstötarna” som jag kallar dem och känslan av att ha en kokosnöt mellan benen, men snart är det över.

  Hoppas din foglossning inte blir värre! 🙂

  Alicia 2016-01-07 17:04:38
  Svara
  • Svar på Alicias kommentar.

   Hej Alicia,

   Hoppas din lille har kommit ut nu 🙂
   Jag håller med nu har det börjat komma massor med elstötar här också, jag som trodde jag skulle slippa det.
   Dock är det värt all väntan.

   Stort grattis och lycka till!

   chrystelle 2016-01-14 12:59:42
   Svara
 • Va fin du är! Jag är beräknad om två dagar och går bara här hemma och väntar nu! Vår lillplutt har varit fixerad sen v 30 och det börjar kännas jobbigt med ”elstötarna” som jag kallar dem och känslan av att ha en kokosnöt mellan benen, men snart är det över.

  Hoppas din foglossning inte blir värre! 🙂

  Alicia 2016-01-07 17:04:38
  Svara
  • Svar på Alicias kommentar.

   Hej Alicia,

   Hoppas din lille har kommit ut nu 🙂
   Jag håller med nu har det börjat komma massor med elstötar här också, jag som trodde jag skulle slippa det.
   Dock är det värt all väntan.

   Stort grattis och lycka till!

   chrystelle 2016-01-14 12:59:42
   Svara
 • Själv går jag snart in i vecka 36 och tycker att det känns helt okej. Lite sömnproblem, orkar inte ta mig runt särskilt mycket. Men de senaste veckorna hemma lediga har gjort att jag t.o.m orkat skrubba alla golvlister och väggar i lägenheten (vi är i flyttartagen). Min ”gamla vanliga” foglossning är som bortblåst, men däremot börjar jag känna av bebisens tyngd på främre fogen, så att säga :). Lite smånojig över att bebisen fortfarande ligger i säte, så har börjat ställa mig in på vändningsförsök.
  Tänk snart är bebisarna här! 🙂

  Josephine 2016-01-06 16:06:25
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   Oj jag damsög och mopade golven här i helgen och kunde inte röra mig alls dagen efter. Längtar verkligen efter att kunna röra mig normalt igen.
   Hoppas verkligen du slipper vändning och att bebben ligger till rätta när det väl är dags finns ju lite tid kvar.

   Kram C

   chrystelle 2016-01-14 13:03:07
   Svara
 • Själv går jag snart in i vecka 36 och tycker att det känns helt okej. Lite sömnproblem, orkar inte ta mig runt särskilt mycket. Men de senaste veckorna hemma lediga har gjort att jag t.o.m orkat skrubba alla golvlister och väggar i lägenheten (vi är i flyttartagen). Min ”gamla vanliga” foglossning är som bortblåst, men däremot börjar jag känna av bebisens tyngd på främre fogen, så att säga :). Lite smånojig över att bebisen fortfarande ligger i säte, så har börjat ställa mig in på vändningsförsök.
  Tänk snart är bebisarna här! 🙂

  Josephine 2016-01-06 16:06:25
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   Oj jag damsög och mopade golven här i helgen och kunde inte röra mig alls dagen efter. Längtar verkligen efter att kunna röra mig normalt igen.
   Hoppas verkligen du slipper vändning och att bebben ligger till rätta när det väl är dags finns ju lite tid kvar.

   Kram C

   chrystelle 2016-01-14 13:03:07
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!