Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Barcelona Chair

IMG_0233

Två barcelona chairs har fått flytta in hos oss. Jag fick dem av min gamla chef som tänkte göra sig av med dem men tyvärr är de lite slitna så vi har bestämt oss för att de skall kläs om i brunt läder. Mer om det då. Så länge så får en bo i vardagsrummet och den andra i vårt sovrum.

Hur mår ni fina läsare? Tyvärr har jag haft en heldag i sängen. Mina höfter har verkligen gett upp nu och orkar inte hålla ihop mera. Stackars Jacob och Frank som fått agera springpojkar åt mig idag. Imorgon ska jag egentligen jobba men vi får se om jag kommer kunna ta mig upp, annars så förblir jag väl här. Jag hade stora planer på att göra om min garderob idag men det får bli en annan dag. Min walk in closet r ju egentligen ett 3 sovrum som ska bli bebisens i framtiden men så länge ska det bli garderob/ arbetsrum så det är väggar som skall målas och spottar ska sättas upp i taket. Försöker ju organisera oss inför stork ankomsten. Jag känner på min kropp att det inte är långt kvar nu, så är inte det minsta orolig för att gå över tiden snarare tvärtom jag vill ju inte att han ska komma allt för tidigt men efter vecka 36 är han så varmt och hjärtligt välkommen ut.

Hur mår ni i era graviditeter? Ser ni slutet i tunneln?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Heej, har inte varit inne på din blogg på säkert ett och ett halvt år (hjälp!) och ville bara säga grattis till graviditet nr två! (Aniiiingen sen på det tåget haha…) Kämpa på som fan, all power till dig!! Om du förblir sängbunden och inte direkt har möjlighet att ta bilder etc hade jag jättegärna velat ha något hopkok med stilinspo, kommer ihåg att jag älskade något inlägg du gjorde med typ bilder från spanska ELLE. Supersnyggt med sänggaveln+ krispigt vita örngott tbw. HEJA och KÄMPA som sagt, önskar att jag kommer vara hälften så snygg om jag blir gravid! Puss <3

    Julia 2016-01-06 11:21:14
    Svara
  • Heej, har inte varit inne på din blogg på säkert ett och ett halvt år (hjälp!) och ville bara säga grattis till graviditet nr två! (Aniiiingen sen på det tåget haha…) Kämpa på som fan, all power till dig!! Om du förblir sängbunden och inte direkt har möjlighet att ta bilder etc hade jag jättegärna velat ha något hopkok med stilinspo, kommer ihåg att jag älskade något inlägg du gjorde med typ bilder från spanska ELLE. Supersnyggt med sänggaveln+ krispigt vita örngott tbw. HEJA och KÄMPA som sagt, önskar att jag kommer vara hälften så snygg om jag blir gravid! Puss <3

    Julia 2016-01-06 11:21:14
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!