Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

S A L E !

Beige on sale!
Jag är ingen stor rea shoppare och i år orkar jag verkligen inte trängas i butikerna med gamarna. Däremot så finns det stora fynd att göra på webbshopparna märker jag nu när jag surfar runt lite. Alla mina collage skapar jag på polyvore.com och de har gjort det väldigt enkelt för en att hålla koll på rea fynd då de samlar typ alla webbshoppar under ett tak. Allt i collaget ovan får gladeligen flytta in i min vinter garderob. Hur fin är inte den fina Celine blusen med knytt i ryggen? Verkligen ett tidlöstplagg, den söta cashmere koftan från Vanessa Bruno skulle vara så fin till blå jeans, en vit tshirt och ett par bruna loafers. Sen den här stickade klänningen från Acnes höstkollektion förra året är fortfarande högt upp på min önskelista men dock fortfarande för dyr för min plånbok. Du hittar alla plagg och länkar till dem här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind