Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

S A L E !

Beige on sale!
Jag är ingen stor rea shoppare och i år orkar jag verkligen inte trängas i butikerna med gamarna. Däremot så finns det stora fynd att göra på webbshopparna märker jag nu när jag surfar runt lite. Alla mina collage skapar jag på polyvore.com och de har gjort det väldigt enkelt för en att hålla koll på rea fynd då de samlar typ alla webbshoppar under ett tak. Allt i collaget ovan får gladeligen flytta in i min vinter garderob. Hur fin är inte den fina Celine blusen med knytt i ryggen? Verkligen ett tidlöstplagg, den söta cashmere koftan från Vanessa Bruno skulle vara så fin till blå jeans, en vit tshirt och ett par bruna loafers. Sen den här stickade klänningen från Acnes höstkollektion förra året är fortfarande högt upp på min önskelista men dock fortfarande för dyr för min plånbok. Du hittar alla plagg och länkar till dem här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!