Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Christmas & New Years Eve 2015

christmas2015_chrystellechristmas2015_chrystelle
christmas2015_chrystellechristmas2015_chrystelle
christmas2015_chrystellechristmas2015_chrystelle     nye2015_chrystelle
nye2015_chrystellenye2015_chrystelle
nye2015_chrystellenye2015_chrystelle
IMG_0226_Fotor_Collage

Hej fina läsare,

Jag bestämde mig för att ta ett välbehövligt jullov från bloggen då jag jobbade hela julen och verkligen ville fokusera på min lila familj de lediga dagarna. Sista julen vi firade bara vi tre (plus min familj också). Nästa år så är lillebror också med. Så det var full fokus på Frank i år. Han fick massor med bra julklappar från mig och sin pappa och resten av familjen så han vart bra bortskämd med fina paket. Måste säga att det var så skönt att ha julen hos oss, det blir nog så nästa år med. Jacob gjorde ett jätte bra jobb som kock och levererade så otroligt god julmat. Vi åt av den i flera dagar efter julafton. Som tomte gjorde han också ett kanon jobb även fast Frank anade att det var nåt lurt.

Dagen innan nyår så lyckades jag och Jacob dra på oss influensan. Fy vad jobbigt det är att båda blir sjuka när vi måste ta hand om Frank och vara höggravid på det också men då sjukdomen inte hade nåt sin pik ännu så passade vi på att leka ute i snön och promenerade upp för hela väsjöbacken. Killarna åkte pulka ner medan jag och käppen lunkade på i långsam takt. På kvällen lagade Jacob oxfilé med fransk potatisgratäng, till det avnjöt vi ett jätte gott alkoholfritt rött vin. Frank gick och la sig vid nio och vi strax därefter men vi vaknade alla lagom till tolvslaget och kunde räkna ner de sista 30 sekunderna med människorna på skansen från tvn och njuta av fyverkerispelet från våra fönster i sovrum och kök. En väldigt lugn nyår precis i vår smak.

Tack hela familjen som hjälpte till att förgylla denna julhelg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!