Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Christmas morning!

trendrum_sänggavel_chrystelle

Julaftons morgon!

Vi sitter faktiskt hela familjen och äter gröt tillsammans i våra pjyamas ungefär som vi gör varje helg morgon under höst och vinter. Men idag är det lite extra speciellt eftersom det är julafton. Frank ska strax få öppna lite julklappar annars blir det så mycket om man ska öppna allt på en och samma gång, så vi sprider ut det lite under dagen så får han också njuta av varje paket var för sig. Av mig och sin pappa får han 2 paket och resten är från familjen. Jag gillar inte att överösa grejer på mitt barn. Vi försöker istället belöna honom när han gör bra saker, så han får så mycket paket under året ändå. Jag och maken ger inte heller varandra något i år. Däremot så köpte jag den här otroligt fina  sängaveln till oss i mjukaste anilinläder. Den passar vår stil och sovrum perfekt. Så det fick vara våran present istället. Nu har jag lite att stå i innan hela familjen Tshimanga stormar oss för julfirande. Hoppas ni har en magisk julafton fylld med kärlek.

Sänggavel från trendrum.se. Modellen heter Hampton. Du hittar den här. trendrum_sänggavel_chrystelle trendrum_sänggavel_chrystelle

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind