Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I’M BACK!

IMG_0078

Ursäkta min stora frånvaro här. Hela familjen drabbades av vinterkräksjukan här i veckan utom Frank som hade det förra veckan. Så han var frisk och kunde fortfarande gå till dagis medans jag och Pappan låg hemma och kurerade oss. Jag insjuknade i måndags och måste säga att det var bland det värsta jag varit med om. Höggravid på alla 4 över toalettstolen. Inget kunde jag behålla i magen inte ens några droppar vatten. Nu när jag har överlevt den vidriga pärsen så känner jag att det här med förlossningen kommer gå så bra. För om man klarar att må så dåligt då klarar man allt annat hur lätt som helst.

Style by släppte sitt sista nummer för i år med den otroligt vackra mörka modellen på omslaget. Bara för det kommer jag inte ihåg hennes namn. Uppslaget på bilden är min favorit i modestoryn och jag längtar verkligen att få tillbaka min snygga mamma kropp när jag ser dessa bilder.

Jag har massa bra inlägg på g upp idag, bl.a sista minuten julklappstips till honom och henne.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind