Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Guldknappen 2015

1441235175_full

Jag har nog inte visat er bilder från årets Guldknappen gala 2015 som jag var på i augusti. Så idag när det är så trist väder så kan vi väl titta tillbaka på denna fina sommarkväll.

Jag mådde rätt sådär den här dagen men vad gör det när man är bjuden på gala och har all anledning att klä upp sig till tänderna. Kvällen till ära hade jag lånat en super fin vit kostym från Stylein som de visat några dagar innan på modeveckan. Jag blev helt kär i den på catwalken och mejlade direkt till dem och frågade om jag fick bära den på guldknappen. Så den hittar ni i butik till våren.

Jag mötte upp mina fina bloggkollegor och vänner Semra, Nathalie och Ariana på Lydmar Hotels uteservering för en liten fördrink innan det var dags att gå på röda mattan och sen titta på galan. Filippa K kammade hem priset för årets designer. Jag älskar ju Filippa K så det var ju super kul.
Efter galan dukades det upp en jätte buffe med plockmat. Jag var ju i slutet av mina 3 första månader som gravid så jag åkte hem tidigt för att sova men det var verkligen en toppen kväll och hoppas jag får en sån fin inbjudan nästa år igen.

IMG_1153
IMG_1157
IMG_0925

Min otroligt duktiga syster Maggie sminkade mig för första gången kvällen till ära. Är ju ingen sminkbrud i vanlig fall så det är extra kul med smink på såna här tillställningar. Föresten kan ni boka min kära syster för sminkning. Kolla upp henne på facebook Maggie Tshimanga.

IMG_0927
IMG_1150

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind