Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

COS

IMG_0533

Cos är verkligen en butik som jag gillar mycket men handlar dessvärre sällan där. Varför vet jag inte det blir liksom inte av. Sist jag var inne där så hittade jag tre jätte fina blusar som passar oss utmärkt med växande magar. Som ni vet så gillar jag plagg som man kan ha sen också annars känns det så onödigt att investera i nya kläder när man har en växande mage. Ska nog in dit i veckan och se om jag kan finna nåt att bära på julafton.

Lucia idag och det är fortfarande sjukstuga hos oss med influensa och förkylning. Jag har faktiskt klarat mig så det är jag som får ta hand om killarna. Vi tar det väldigt lungt avverkar filmer och julfikor. Ikväll blir det pizza bak och fortsatt lugnt läge.

Hoppas ni har en toppen Lucia.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind