Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The stroller

Bugaboo_diesel_chrystelle

Förra veckan flyttade äntligen den efterlängtade och coola vagnen från Bugaboo och Diesel hem till oss. Den är så otroligt mycket snyggare i verkligheten och vi båda längtar att få köra vårt andra kärleksbarn i den. Till och med Frank som inte åker vagn längre vart sugen på att få teståka.

Buffalo modellen var vi sugna på redan från början. När Frank var liten så hade vi en cameleon och tyckte den var grym dock tyckte jag att vagnen var lite för låg för mig när liggkorgen var på, det vart bättre med sittdelen. Men för min man som är 1.88 vart det inte så bekvämt. Så denna gång föll valet sig rätt naturligt på en robustare och högre vagn. Buffalo har även stora robusta hjul fram som gör att det blir lättare att köra i snön i vinter. Här där vi bor har vi så nära till skidbacke och planerar att spendera mycket tid där så är detta vagn val perfekt för oss. En anna sak som jag älskar med bugaboo är att jag egentligen inte kommer behöva byta vagn framöver. med enkla klädbyten så blir vagnen en sittvagn och kan användas upp till 3-4 års ålder. Nu längtar man ju bara ännu mer till bebis kommer.

Vad har ni valt för vagn till er enkomst?

Bugaboo_diesel_chrystelle
Bugaboo_diesel_chrystelle
Bugaboo_diesel_chrystelle

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vi hade Cameleon till Otis och eftersom jag var så nöjd med den, och att han fortfarande åker vagn ibland, kändes en bugaboo donkey som ett toppenval. Kommer säkert inte bli alltför många turer med den i syskonläge, men det känns skönt att ha möjligheten. Fick den i superfint skick begagnat på Blocket! 🙂

  Josephine 2015-12-14 22:20:10
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   Älskar Cameleon vi hade den till Frank också. Donkeyn verkar också himla bra, hade Frank vart yngre hade vi nog också valt den men han åker aldrig vagn längre.

   chrystelle 2015-12-18 14:01:44
   Svara
 • Vi hade Cameleon till Otis och eftersom jag var så nöjd med den, och att han fortfarande åker vagn ibland, kändes en bugaboo donkey som ett toppenval. Kommer säkert inte bli alltför många turer med den i syskonläge, men det känns skönt att ha möjligheten. Fick den i superfint skick begagnat på Blocket! 🙂

  Josephine 2015-12-14 22:20:10
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   Älskar Cameleon vi hade den till Frank också. Donkeyn verkar också himla bra, hade Frank vart yngre hade vi nog också valt den men han åker aldrig vagn längre.

   chrystelle 2015-12-18 14:01:44
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind