Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gucci baby!

Gucci Baby!
Jag gick faktiskt in på Guccis hemsida för att jag är lite sugen på en ny handväska (borde inte) men snubblade in på barnavdelningen. Herregud vad mycket fina plagg till sötnosarna. Det här som jag har valt ut är till de allra minsta och baby N hade gärna fått bära detta på julafton om han hade varit med. Hur söta är inte de virkade tofflorna och mössan med körsbärs på. Nu tycker jag egentligen att det är rätt onödigt med dyra designer plagg till bebisar. Hur söta de än är. De växer ju liksom ur dem så snabbt så det är ju bara onödigt men det är kul att utbudet finns där och att man kan inspireras av allt gulligt.
Men hörrni skötväska… kan vi diskutera det? Jag tycker alla skötväskor är så otroligt fula med 1 miljard fack och för de mesta är de otympliga och stora och blir oftast fyllda med saker man inte behöver. Med min lille Frank så hade jag en sån elefant mönstrad Josef Frank väska från svenskt tenn. Den är ju snygg men den har liksom inga fack och några vill man ju gärna ha. Sen körde jag bara på en liten skinpåse med dragkedja som jag kunde slänga in under vagnen. Den packade jag med blöjor, våttisar, ombyten och bebis snacks. Men det hade vart kul med någonting fint. Tycker den här från Gucci är väldigt snygg och clean, plus får den för att den är kantad med blått läder som matchar med barnvagnen som är blå. Ska bara motivera denna investering för maken på ett bra sätt.
Har ni annars några tips på grymma skötväskor som inte ser ut som en skötväska?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Den här har jag 🙂 http://www.bagasi.se/produkt/skotvaska-i-lader-svart/#.VmWJlFJ86nM

    Patty 2015-12-07 14:29:56
    Svara
  • Den här har jag 🙂 http://www.bagasi.se/produkt/skotvaska-i-lader-svart/#.VmWJlFJ86nM

    Patty 2015-12-07 14:29:56
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind