Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Feels like a home

IMG_4990

Hej kompisar! 

Hur var helgen? Vi har tagit det lugnt, pysslat i hemmet och ätit brunch med vänner. Herregud aldrig trodde jag att vi skulle kunna sitta ner i 2 h prata och äta och att Frank skulle sitta still. Han hade ju min telefon att leka med och sina hörlurar men ändå. Det lär ju inte hända på ett tag att vi går och äter brunch när vi är 4, iallafall inte i början men hemma brunch är trots allt min favorit söndags syssla så vännerna får allt åka hit istället.

Jag kan inte bestämma hur jag vill inreda baby N:s rum så jag har bestämt mig för att vänta med det tills senare när han är här och det faktiskt är dags för honom att flytta in där. Så länge får det vara min walk in closet och så slipper jag hålla på och flytta om massa garderober i mitt tillstånd. Istället fokuserar jag på resten av hemmet. Det är fortfarande några rum som ekar tomt. Men jag har lite möbler hem beställda som jag hoppas kunna få leverade innan jul. En sittpuff och spegel till min walk in closet, en sänggavel till vår säng. Sen har jag två diy projekt som dragit ut lite på tiden en dagbädd som jag bara ska sy madrass överdrag till och en mässings taklampa till sovrummet tutorial kommer upp här när det är klart.

Senast i vårt hem är det här sidobordet från Ikea som jag handlade i helgen. Ovanför den hänger en tavla som Frank målat och bredvid en lampa som Jacob byggt. Så härligt att fylla hemmet med en blandning av grejer vi själva skapat, nytt och fina inredningsdetaljer vi hittat på resor. Annars så doftar det snart av nyutslagna amaryllisar vilket är en av de finaste julblommor enligt mig.

Untitled
IMG_4997IMG_4994
IMG_4999IMG_5006

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind