Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fit for a Prince

Untitled
Kolla vilken fin korg vi skaffat till baby N. Tycker de är så fina och vart bara tvungen att ha en sån till nykomlingen. När Frank var bebis fick han sova i en korg som hans pappa och flera generationer Eriksberger fått sova i. Men saknade verkligen vaggfunktionen när vi försökte söva honom. Så jag hoppas att bebisen ska gilla att sova i denna. Den ska få stå bredvid min säng sen när det är dags. Jag tänker att han ska sova med oss i sängen på ett babynest på nätterna och mest få hänga i korgen på dagtid och så när man är hemma. Jag gillar också att den är så liten och har handtag så jag kan lätt ta med mig honom in i badrummet när jag ska duscha.

Jag planerar också att använda mycket bärsjal och sele från början. Då jag har läst mycket om det så tror jag att det ska vara väldigt bra för ett barn att få vara nära så mycket i början plus gratis träning för min rygg. Har ni börjat fundera någonting på det här med hur och var ni vill att bebisen ska sova?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,
  Vad fin korg =) Vi tänkte köpa en cocoonababy , den verkar vara jätte bekväm för bebisen .
  Sedan har jag funderat på att beställa bärsjalar och börja använda det redan från början,
  jag kanske väntar en månad. Det mitt första barn så jag kommer nog att vara super rädd.
  Du har också haft foglossning va? har du tips på hur man bäst sover på nätterna? jag är i v.16.

  tacksam över svar.

  ella 2015-11-28 02:26:23
  Svara
  • Svar på ellas kommentar.

   Hej Ella,

   Jag har också tittat på cocoonababy tidigare när jag väntade Frank och den verkar grymt bra faktiskt, så tror din bebis kommer trivas jätte bra på den.
   Jag hade Frank i bärsjal från början förra gången men jag använde den inte så mycket och det ångrade jag sen när jag hade kommit igång med det. så denna gång kör jag från början.

   Jag har haft extrem foglossning redan från vecka 8 denna gång tyvärr. Jag rekommenderar varma bad, foglossningsbälte och att inte bli för stilla. Variera dina positioner mellan sitta, gå och stå så mycket som möjligt. Knip övningar är den bästa träningen om du har foglossning. Den hjälper till att stabilisera hela bäcken botten muskulaturen och kan minska foglossnings symptom. Sen när det kommer till att sova så har jag 100 kuddar som jag lägger mellan benen, i svanken back i rygg samt under magen. Man kan också bara investera i en bra amningskudde så slipper du ha så många kuddar.

   Stort lycka till!

   chrystelle 2015-12-07 10:28:04
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand