Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SPA morning with Moroccanoil

IMG_2425

Ja då var det måndag igen och det ser ut att bli en alldeles utmärkt sådan med strålande sol. På söndag är det äntligen första advent och den stora nedräkningen till jul börjar. I år längtar jag extra mycket till julen då vi ska fira med hela min fina familj hemma hos oss för första gången. Frank har dessutom aldrig firat med sin mormor så det ska bli extra mysigt.

Jag har känt mig lite sliten denna helg så idag gick jag upp extra tidigt för en liten spa session med mina nya produkter från Morocanoils nylanserade hudvårdsserie.Så somras så bytte jag ut alla mina hårprodukter  till Morocanoil efter att de lanserade en linje som slätar ut håret på bästa skonsamma sätt och innehåller så mycket bra ämnen. Så självklart vart jag frälst när jag fick nys om deras nya satsning för kroppshuden. Jag blir otroligt torr på vintern och nu under graviditeten mer än någonsin speciellt på magen som kliar som sjutton emellanåt. Denna serie binder fukt till på ett sätt som jag aldrig varit med om tidigare. Så vill verkligen rekommendera den till er med torrhud. En perfekt julklapp till någon kan det också vara.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vart köper jag detta i Sverige? Har länge velat ha dom men bara sett i Usa!

    sanna 2015-12-21 16:47:11
    Svara
  • Vart köper jag detta i Sverige? Har länge velat ha dom men bara sett i Usa!

    sanna 2015-12-21 16:47:11
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand