Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

week 25

IMG_2416

Tiden flyger iväg och magen bara växer och växer. Sparkarn där inne blir bara tydligare och ibland kan jag nästan urskilja kroppsdelar genom huden. Häromkvällen skulle Jacob lyssna på bebisens hjärta och satte örat mot magen och fick då en jätte spark mot ansiktet. Han blev så chockad och insåg nu hur verkligt allting faktiskt är. Alla pratar om andra gången som att man ska vara världens mest rutinerade förälder. Enligt mig så känns denna gång minst lika spännande som förra gången. Jag är lika besatt och läser om allt som händer i magen och tar mig tid att stanna upp och faktiskt njuta av att vara gravid. Min man är också en stor anledning till det för han låter mig verkligen vila och gör nästan allt i hemmet själv medans jag ligger och vilar mig efter jobbet. Så tack Jacob för att jag verkligen får njuta. Vi har bestämt att bebisen ska sova inne hos oss de första 3 månaderna och i fredags beställde jag äntligen hem en ny korg och vagga till honom där han ska få sova den första tiden. Så i veckan ska jag kolla lite nya sängkläder till oss och en mysig filt, kudde och babynest ska få flytta in i korgen. Så himla mysigt att boa inför bebis speciellt när det finns så mycket fint i butikerna. Kan inte minnas att det fanns såhär bra utbud sist vi väntade Frank.

Bikini från TRIANGL & morgonrock i linne från H&M home.

IMG_2415
IMG_2417
IMG_2419

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand