Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Short pants & loafers

IMG_1185

Mina Acne Studios Pop jeans är nog de sista jeansen jag kan bära i garderoben och knäppa knappen. Jag har ändå klarat mig utan mamma jeans och tights hittills och nu när det bara är 108 dagar kvar så känner jag inte för att börja frossa i mamma kläder direkt. Däremot så måste jag börja kolla efter bra amningsplagg som fortfarande är snygga och bekväma och jag har tittat på ett märke som jag gillar som faktiskt förtjänar ett eget inlägg så mer om det en annan gång. Men under vinterhalvåret så blir det ju lite kyligt med kort byxor så jag kommer variera med olika snygga strumpor och skor med högre skaft för att kompensera upp den där glipan som jag tydligen är fast bestämd om att ha på mig. Ankel korta jeans finns hos många märken. Jag vet att H&M har, Lindex har ett par urfina i ekologisk bomull och dessa från Acne ska finnas i olika tvättar och färger. Det bästa med denna modell för oss som är gravida är att det är så låg midja på dem så de går att gå upp en strl och kunna knäppa under magen. Kavaj – Mango, jeans – Acne studios, tshirt – H&M, loafers – topshop.

IMG_1179
IMG_1195
IMG_1189

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ja! skulle bli så glad av tips för amningskläder. Att klä min gravida mage har hittils inte varit svårt alls, men känner att jag kommer tappa min egen stil helt då plötsligt brösten ska kunna plockas fram när som helst, haha. Tack för din blogg!

  Sara 2015-11-28 10:01:10
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Det ska jag tänka på, kanske kommer upp nåt i veckan. Här ska inga stilar tappas 😉

   Kram

   chrystelle 2015-12-07 10:29:00
   Svara
 • Ja! skulle bli så glad av tips för amningskläder. Att klä min gravida mage har hittils inte varit svårt alls, men känner att jag kommer tappa min egen stil helt då plötsligt brösten ska kunna plockas fram när som helst, haha. Tack för din blogg!

  Sara 2015-11-28 10:01:10
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Det ska jag tänka på, kanske kommer upp nåt i veckan. Här ska inga stilar tappas 😉

   Kram

   chrystelle 2015-12-07 10:29:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand