Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

It’s a BOY!

IMG_2440

I torsdags så fick vi äntligen det bekräftat att vi ska få en till pojke till våran familj. Vi har ju misstänkt det länge men nu är det bekräftat. I torsdags kl 13.00 så besökte vi doktor Stein på sibyllekliniken där vi bokat ett köns ultraljud. Han var super trevlig och rolig och fick mig att känna mig otroligt avslappnad. Så fort han satte dopplern mot magen så såg man pungen och snoppen så det var liksom inget snack om saken att det blir en lillebror. Helt ärligt så hoppades jag in i det sista att det kanske skulle vara en flicka men självklart spelar det ingen roll, jag är super lycklig och glad att vi äntligen ska bli 4. Så nu håller vi på och spånar på olika pojknamn och vi har faktiskt två helt nya kandidater som jag tror det blir men vi avslöjar inte det förrän han är här. Någonting måste man ju hålla lite på när man är så offentlig med sin graviditet hehe.

Jacob har ju sparat alla baby plagg som Frank hade när han var liten så jag har inte brytt mig om att handla så mycket nytt. Jag har handlat en del basplapgg på H&M Consius och på tradera har jag fyndat en overall och lite plagg. Men när jag var inne på Lindex som enligt mig har finast babygrejer just nu så kunde jag verkligen inte motstå. Allting är i organiskt bomull och super mjukt.  Så denna outfit kommer bli bebisens första plagg att bära på BB och när vi kommer hem. Förra gången så köpte vi alla plagg i strl 56 och trodde det skulle passa bra men ack så fel det blev. Frank vägde bara 2,9 kg (som denna ungefär också kommer göra) så han drunknade verkligen i sina första kläder. Så denna gång har vi handlat strl 44. Snacka om mini size så gulligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad kul att ni äntligen fått veta! Vi tänkte helt tvärtom förra graviditeten och köpte små kläder och så kom han ut nästan en månad tidigt och var 52 cm lång och vägde 3.1 kg! 😀 Strl 44 fick vi skänka vidare och 50-kläderna hängde med i någon vecka i alla fall. Ska bli spännande att se hur stor lillasyster kommer att bli. Får för mig att tjejer ofta är mindre än sina bröder?

  Josephine 2015-11-22 13:47:46
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   Ja det är spännande hur olika det kan bli. Man väger ju ungefär som sina föräldrar och både jag och maken låg på 2,9. Men tror nog flickor brukar vara något mindre än pojkar.

   chrystelle 2015-11-23 11:16:36
   Svara
 • Vad kul att ni äntligen fått veta! Vi tänkte helt tvärtom förra graviditeten och köpte små kläder och så kom han ut nästan en månad tidigt och var 52 cm lång och vägde 3.1 kg! 😀 Strl 44 fick vi skänka vidare och 50-kläderna hängde med i någon vecka i alla fall. Ska bli spännande att se hur stor lillasyster kommer att bli. Får för mig att tjejer ofta är mindre än sina bröder?

  Josephine 2015-11-22 13:47:46
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   Ja det är spännande hur olika det kan bli. Man väger ju ungefär som sina föräldrar och både jag och maken låg på 2,9. Men tror nog flickor brukar vara något mindre än pojkar.

   chrystelle 2015-11-23 11:16:36
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand