Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

God Morning!

IMG_2450

God morgon finingar!

Jag sitter i köket och äter en sen frukost som sig bör på helgen. Samtidigt sitter jag och planerar bloggens framtid. Jag har stora planer för bloggen 2016 och jag tror ni kommer fina det mycket mera inspirerande att gå in här varje dag snart. mera om min nya satsning när det närmar sig. Ni kan redan nu hojta i komentarsfältet vad ni vill läsa mera om eller om det är någonting jag aldrig skriver om som du vill läsa här.
Idag skiner solen så jag ska passa på att fota massor av outfit och blogg bilder, det blir en sväng på Andys lekland med Frank och julshopping på ikea. Vad har ni för planer denna lördag?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jag gillar verkligen när du tipsar om ett snyggt plagg och sedan också ger exempel på olika sätt att bära det och kombinera olika outfits med det. Sedan tycker jag såklart att du har en grym stil!

    Kristina 2015-11-24 20:27:18
    Svara
  • Jag gillar verkligen när du tipsar om ett snyggt plagg och sedan också ger exempel på olika sätt att bära det och kombinera olika outfits med det. Sedan tycker jag såklart att du har en grym stil!

    Kristina 2015-11-24 20:27:18
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind