Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Friday feeling!

Untitled

 

Ja då var det fredag igen och sista dagen på kontoret. Har som vanligt inga planer för helgen så vi får se vart benen bär. Kanske att man ska åka och spanan in nya Mall of scandinavia? Här är en typisk bild som summerar upp min vardag. Jag jobbar ju med kurser och konferenser till vardags men det slinker in en del mode som ni ser här på mitt skrivbord. Kameran är alltid med, ett par bra solisar (ifall det kommer sol), nagellack och styleby såklart. Just nu jobbar jag bland annat med en konferens om barnens tandvård (pedodonti) super intressant och viktig konferens som riktar sig till tandläkare och tandhygienister. Under mammaledigheten kommer jag ta uppehåll från dagjobbet och det kommer bli mera fokus på bloggen och mina barn såklart. Så dela gärna med er i komentarsfältet vad ni vill läsa mer om här i bloggen så ska jag försöka ordna det.

 

Ha en toppen fredag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • hej! jag älskar hur din blogg är en blandning av vardag och mode. vet inte riktigt vad jag skulle vilja läsa mer av, tycker den är så bra som den är. och jag älskar din nya frisyr btw 🙂

    isabella 2015-11-20 00:08:56
    Svara
  • hej! jag älskar hur din blogg är en blandning av vardag och mode. vet inte riktigt vad jag skulle vilja läsa mer av, tycker den är så bra som den är. och jag älskar din nya frisyr btw 🙂

    isabella 2015-11-20 00:08:56
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand