Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Engelbert

Untitled #149
Smycken är ju en riktig härlig accessoar och någonting som jag är rätt dålig på att investera i även om jag gärna bär smycken varje dag. Jag bär min vigselring på ringfingret och min förlovningsring på höger långfinger istället. Ringarna går inte så bra ihop men det gör inte mig nåt för jag hade ändå inte velat ha två ringar på ringfingret.
Härom veckan så gick jag förbi Engelberts super fina butik nere på stan och fastnade i skyltfönstret när jag såg dessa fina knut smycken. De påminner rätt mycket om knut armbanden från Celine fast enligt mig rätt mycket finare. Nu är det rätt dyrt med smycken och framförallt diamanter men om det är ”någon” som vill unna mig en fin ring så är jag dödskär i dessa. Kolla in deras hemsida här för mer stilar. De har även super fina giftas ringar om du går i såna tankar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind