Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Haymarket by Scandic Hotels

IMG_1041

För någon vecka sen var jag och tittade på det nya tjusiga hotellet som håller på att ta form i PUB varuhusets gamla lokaler. Jag har jobbat på PUB i 4 år när det var ett varuhus så det ska bli extra kul att se resultatet på detta hotell när det öppnar. Vi fick en rundvandring och titta på deras skisser och en titt i ett rum som var färdigt. Älskar den moderna tagningen på 20 tals stilen som man ser tydiligt på möblernas former. Även tapeten som är special designad och färgen inspirerad från grannen konserthuset är fina detaljer. Här hoppas jag kunna spendera en date night med min älskade i maj när de öppnar.

IMG_1047
IMG_1042IMG_1049
IMG_1053
IMG_1055
IMG_1056

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Haymarket by Scandic Hotels

  IMG_1041

  För någon vecka sen var jag och tittade på det nya tjusiga hotellet som håller på att ta form i PUB varuhusets gamla lokaler. Jag har jobbat på PUB i 4 år när det var ett varuhus så det ska bli extra kul att se resultatet på detta hotell när det öppnar. Vi fick en rundvandring och titta på deras skisser och en titt i ett rum som var färdigt. Älskar den moderna tagningen på 20 tals stilen som man ser tydiligt på möblernas former. Även tapeten som är special designad och färgen inspirerad från grannen konserthuset är fina detaljer. Här hoppas jag kunna spendera en date night med min älskade i maj när de öppnar.

  IMG_1047
  IMG_1042IMG_1049
  IMG_1053
  IMG_1055
  IMG_1056

  Kommentera

  Skicka Kommentar
  Sparar din kommentar...
  0kommentarer
   metro mode weekly

   Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

   Hälsa
   Sassa Asli
   Home
   34 kvadrat
   Lifestyle
   Tess Montgomery
   Home
   Andrea Brodin
   Mode
   Paulina Forsberg
   Mode
   Mathilda Weihager
   Lifestyle
   Henrietta Fromholtz
   Hälsa
   Ida Warg
   Hälsa
   Foodjunkie
   Mode
   Petra Tungården
   Lifestyle
   Susanne Barnekow
   Mode
   Pamela Bellafesta
   Lifestyle
   Linn Herbertsson
   Lifestyle
   Makeup by Lina
   Lifestyle
   Elin Johansson
   Lifestyle
   Josefin Dahlberg
   Hälsa
   Fannie Redman
   Mode
   Fanny Ekstrand
   Hälsa
   Josefines Yoga
   Mode
   Emma Danielsson
   Lifestyle
   Sandra Beijer
   Man
   Niklas Berglind