Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dinner with Asos

IMG_1153

Hej hej!

Idag tog jag en sjukdag från jobbet för att vila upp min stackars rygg och höft. Fick så dåligt med sömn i natt så hade bara deckat på kontoret annars. Nu har jag fått sova och känner mig som en ny människa så nu ska jag strax svida om och bege mig ut på middag med bästa Asos. Tyvärr är min kamera kvar på kontoret men jag lovar att fånga lite bilder med mobilkameran. Hoppas ni får en toppen kväll. Här är även några bilder på gårdagens outfit, läger upp fler bilder samt info senare.

Puss!

IMG_1143
IMG_1145

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind