Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dinner with Asos

IMG_1153

Hej hej!

Idag tog jag en sjukdag från jobbet för att vila upp min stackars rygg och höft. Fick så dåligt med sömn i natt så hade bara deckat på kontoret annars. Nu har jag fått sova och känner mig som en ny människa så nu ska jag strax svida om och bege mig ut på middag med bästa Asos. Tyvärr är min kamera kvar på kontoret men jag lovar att fånga lite bilder med mobilkameran. Hoppas ni får en toppen kväll. Här är även några bilder på gårdagens outfit, läger upp fler bilder samt info senare.

Puss!

IMG_1143
IMG_1145

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand