Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Strong Mama

MKCZ3075
WLUF0965
Hela min träningsoutfit är från Nike.

Plötsligt händer det!
Igår fick jag ett ryck och trotsade min foglossning och åkte till gymmet. Satan vad skönt det var att lyfta tunga grejer och känna att jag faktist kan. Jag tränade ben, mage och rygg och det kändes riktigt bra. Självklart kunde jag inte ta i lika mycket som jag brukar men det viktigaste för mig med träning är inte att bygga muskler utan att bevara styrkan som jag kämpat så mycket med att bygga upp innan graviditeten. Efter förlossningen med Frank så tog det mig ca 3 år att bli av med foglossningen och bygga upp alla mina muskler igen och det skulle vara skönt att komma undan på ett år eller ett par månader denna gång så därför är det också skönt att kunna träna under graviditeten. Imorgon ska jag försöka mig på lite yoga och se hur det går.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand