Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vecka 22

IMG_1728

Tänk att vi kommit lite mer än halvväggs nu. Nu för första gången på länge så känner jag mig rätt bra i kroppen och psyket. Jag har kämpat mycket med hormonerna som har gjort mig väldigt konstig och jag har inte känt mig som mig själv men nu börjar det ordna upp sig. Killen i magen lever rövare och jag känner ju hans rörelser mest hela tiden mest på kvällar och när jag sitter still på dagarna. Pappan har också fått känna rörelser men Frank har för dåligt tålamod för att sitta still och känna efter, men det blir väl lättare sen när rörelserna blir större.

Tänk att Hennie redan är 20 cm lång och rätt färdig utvecklad, nu är det ca 20 veckor kvar där han ska tjocka på sig och växa på längden innan han är redo att komma ut och möta oss. Jag hoppas inte han blir större än vad Frank var när han föddes. Han vägde exakt 2,9 kg och det passade mig perfekt. Jag födde vaginalt och utan bedövning så det var ju jätte skönt att inte förlösa en 5 kg bebis.  Just nu håller jag på och letar spjälsäng. Drömmen vore en Sebra växasäng men den är rätt dyr så funderar även på en stokke sleppi. Jag vill gärna ha en rätt robust säng är lite trött på rangliga från ikea, ge mig gärna förslag om ni har det.

Hur går det för er mammor och blivande mamor? Vilken vecka är ni i? Dela gärna med er i komentarsfältet nedan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vi köpte en Stokke Sleepi Mini med förlängning från Blocket. Då får man den för halva priset eller mer och de håller sig grymt fräscha, så det kan jag absolut rekommendera. Vi gav 3200:- för vår. Annars hade vi i tanken Sebra sängen men den var ännu dyrare secondhand… (i alla fall i Skåne)

  Jag kan tyvärr inte recenserade den då bebisen inte är här än, är i vecka 31. Men jag och min man är väldigt nöjda med den.

  Förresten, älskar din stil och det är grymt mysigt att inspireras av din gravidmode 🙂

  Carmen 2015-11-03 12:05:31 http://citas.blogg.se
  Svara
  • Svar på Carmens kommentar.

   Hej Carmen,

   Åh tack för att du delar med dig. Nej sebra sängen är rätt dyr second hand här i sthlm också tyvärr så den har jag gett upp helt men ska kolla blocket efter Stokkes variant, sååå fint med runda sängar.
   Stort grattis till lilla bebis i magen och super kul att du hittat hit.

   chrystelle 2015-11-03 14:32:00
   Svara
 • Vi köpte en Stokke Sleepi Mini med förlängning från Blocket. Då får man den för halva priset eller mer och de håller sig grymt fräscha, så det kan jag absolut rekommendera. Vi gav 3200:- för vår. Annars hade vi i tanken Sebra sängen men den var ännu dyrare secondhand… (i alla fall i Skåne)

  Jag kan tyvärr inte recenserade den då bebisen inte är här än, är i vecka 31. Men jag och min man är väldigt nöjda med den.

  Förresten, älskar din stil och det är grymt mysigt att inspireras av din gravidmode 🙂

  Carmen 2015-11-03 12:05:31 http://citas.blogg.se
  Svara
  • Svar på Carmens kommentar.

   Hej Carmen,

   Åh tack för att du delar med dig. Nej sebra sängen är rätt dyr second hand här i sthlm också tyvärr så den har jag gett upp helt men ska kolla blocket efter Stokkes variant, sååå fint med runda sängar.
   Stort grattis till lilla bebis i magen och super kul att du hittat hit.

   chrystelle 2015-11-03 14:32:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!