Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BOOM KIDS

IMG_1071
IMG_1078
IMG_1059

Frank i lurar från Boom Kids och tröja från La Redoute.

För ett tag sen så fick Frank dessa ass coola lurar från boom kids. Han har annars alltid fått låna mina lurar och de är ju inte så optimala för hans mini huvud men dessa är mjuka, färgglada och i perfekt storlek. Han har dem jämt när han leker med min telefon eller pappans men kommer passa perfekt till ipaden han ska få i julklapp.
Kan verkligen rekomendera i ett par bra lurar till kidsen som dessa. När jag var liten lyssnade jag nog på alldeles för hög musik i lurarna vilket satt sina spår om man säger så. därför är det extra viktigt att skydda de små livens öron.
Du hittar Boom Kids här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!