Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

La Redoute Essentiel

IMG_1035

Om det är nåt ja älskar i material väg så är det cashmere. Känns som att kliva in i en bebis hud och det är verkligen ett material som jag unnar min kropp. För er som också är såna material nördar så måste jag tipsa om denna perfekta baströja från La Redoute, finns i flera olika färger och i 100% cashmere. Vi ska bli bästisar i vinter du och jag.
Nu ska jag åka in till stan och kolla på ett nytt hotell som öppnar snart, tar med kameran så ni också får se såklart. Hörs senare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!