Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Oxfam Sverige

IMG_4462_Fotor

Förra hösten gick jag med i Oxfam sverige. Det är en jätte fin global hjälporganisation som arbetar med männsiskor mot fattigdom. Det jag fastnat för med oxfam är att de tillsammans med lokala samarbetspartners ger dom människor kunskap och verktyg för att själva ta sig ur fattigdom. Helt ärligt så fastnade jag för dom för att jag vet att de gjort mycket för mina föräldrars hemland Kongo. Men självklart är de inte bara aktiva där utan i många andra länder också. så varje månad har jag valt att donera en viss summa pengar till dem.

För två veckor sedan när jag var på middag med mina vänninor så pratade jag med min vän Thomasine om att vi alla måste göra vad vi kan och det fick mig att tänka på bloggen och vilket utrymme jag faktiskt har för att hjälpa andra på mitt egna intiativ. Så jag bestämde mig för att rensa ut lite guldkorn ur garderoben och donera alla pengar till Oxfam. Först ut är dessa fina brougues skor från Grenson i modellen Emily. Jag har haft dem länge men inte använt dem så mycket. De är super sköna och passar en strl 38. Så nu är det dags för dem att hitta ett nytt hem med tillhörande ägare och hjälpa människor till bättre levnadsvilkor.  Vid intresse får du gärna mejla mig på tshimanga.chrystelle@gmail.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind