Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mid week wishlist

wishlist
God morgon vänner!
I natt har jag sovit jätte konstigt, bebisen har typ legat på nåt konstigt sätt som har gjort jätte ont i magen så jag har vaknat flera ggr av obehagliga smärtor. Men på morgonen när jag vaknade så var det bra igen. Livet som gravid är bra konstigt. Min fina man som är det bästa stödet just nu var ju uppe med mig alla ggr i natt och bullade upp med kuddar och hämtade iskallt vatten som jag skulle dricka för att bebis skulle ändra position. Han sa en sån bra grej när jag låg där och hade ont: ”om ett år älskling, då ligger du här och ser tillbaka på den här tiden som otroligt mysig” och det är nog sant. Man har ju en tendens att försköna allt jobbigt i efterhand allafall jag.
Vi är mitt inne i hemma projekt där vi bygger möbler till lägenheten och fixar och donar. I helgen påbörjade vi att bygga en dagbädd som vi ska ha i vardagsrummets biblioteksdel denna från House Doctor får agera inspiration. Så himla kul att såga i metall, svetsa och bygga eget.
Men allt kan man inte bygga själv så en ny taklampa till vardagsrummet och en mysig filt till soffan är högst upp på min lista. I garderoben så känner jag för mer mysiga stickade tröjor, så skönt att gömma gravidmagen i. Ett par ballerina med klack är också nåt jag önskar mig, inte det bästa skorna för det kommande vädret men ack så fina att fira jul i dessa mocka skor.
Klicka på bilden för inköpsställen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind