Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mid week wishlist

wishlist
God morgon vänner!
I natt har jag sovit jätte konstigt, bebisen har typ legat på nåt konstigt sätt som har gjort jätte ont i magen så jag har vaknat flera ggr av obehagliga smärtor. Men på morgonen när jag vaknade så var det bra igen. Livet som gravid är bra konstigt. Min fina man som är det bästa stödet just nu var ju uppe med mig alla ggr i natt och bullade upp med kuddar och hämtade iskallt vatten som jag skulle dricka för att bebis skulle ändra position. Han sa en sån bra grej när jag låg där och hade ont: ”om ett år älskling, då ligger du här och ser tillbaka på den här tiden som otroligt mysig” och det är nog sant. Man har ju en tendens att försköna allt jobbigt i efterhand allafall jag.
Vi är mitt inne i hemma projekt där vi bygger möbler till lägenheten och fixar och donar. I helgen påbörjade vi att bygga en dagbädd som vi ska ha i vardagsrummets biblioteksdel denna från House Doctor får agera inspiration. Så himla kul att såga i metall, svetsa och bygga eget.
Men allt kan man inte bygga själv så en ny taklampa till vardagsrummet och en mysig filt till soffan är högst upp på min lista. I garderoben så känner jag för mer mysiga stickade tröjor, så skönt att gömma gravidmagen i. Ett par ballerina med klack är också nåt jag önskar mig, inte det bästa skorna för det kommande vädret men ack så fina att fira jul i dessa mocka skor.
Klicka på bilden för inköpsställen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che