Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Knitted pants

IMG_0991

Igår när jag var i kista galleria och shoppade lite kläder till Hennie så hittade jag dessa fantastiska mysbrallor som är marinblå och hel stickade inne på Gina Tricot. Perfekta när man bara ska vara hemma och mysa hela hösten och vintern. Har dock funderat ut lite outfits om det finns en chans att jag kan rocka dessa på kontoret hmm…. Egentligen är jag en xs men tog en större storlek så att det fortfarande passar om ett par månader när man är lastbilschafförs rund om magen. Kan verkligen rekomenderas, finns att klicka hem här.

IMG_0989
IMG_0975

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Chrystelle,
  Grattis till bebisen , jag är också gravid, i 9:de veckan fast detta är min första gång.
  Kul att du också är gravid så att jag kan få lite tips.
  Lycka till

  kram

  Ella 2015-10-11 21:54:16
  Svara
 • Hej Chrystelle,
  Grattis till bebisen , jag är också gravid, i 9:de veckan fast detta är min första gång.
  Kul att du också är gravid så att jag kan få lite tips.
  Lycka till

  kram

  Ella 2015-10-11 21:54:16
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!