Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

weekend morning

IMG_0961
IMG_0964

Igår när jag jobbade hemifrån så startade dagen med ett bud som ringde på dörren när jag kommit hem från lämningen på dagis. Det var en jätte fin bricka med god frukost och Fiskars senaste produkter. Sådant trevligt sätt att få starta dagen med frukost på sängen.

Igår var verkligen den tröttaste dagen sen jag blev gravid, jag kommit in i en riktig trött period igen och det är jobbigt att känna sig som en zombie hela tiden men hellre det än illamående och jag gillar ju att sova så det får funka. Jag börjar bli riktigt sugen på att börja träna igen, ska försöka mig på lite hemma yoga för att se hur foglossningen reagerar på det, börjar ju bli rätt rastlös nu.

Idag står det bio och bowling på schemat med Franks bästa kompis och hans mamma ska bli super trevligt, jag lär ju passa på att sova igenom filmen. Hoppas ni får en toppen start på helgen 🙂

IMG_0946

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!