Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Monokrom

8S0A4859

Såhär såg jag ut för någon vecka sedan när jag gick på stan och blev fotad av min vän Rasmus för Colin.se.

När jag tittar mig själv i spegeln så tycker jag att jag ser exakt likadan ut som jag gjorde innan jag blev gravid förutom magen såklart men när jag ser en bild på mig själv såhär så inser jag hur annorlunda jag faktiskt ser ut. Än så länge har jag endast gått upp 4 kilo i min graviditet och ska försöka hålla mig till max 60 kg denna gång. Sist var jag uppe vid 70 kg och vill gärna undvika onödiga belastningar för mina känsliga leder och framförallt höften men det skall väl funka? Försöker tänka på vad jag äter och ger inte mina cravings för mkt plats och utrymme som jag gjorde i början.Ska försöka sätta upp en enklare träningsrutin också.
Jag hopas ni missförstår mig rätt att det inte är så att jag ska banta ner mig utan vill bara försöka komma tillbaka till mitt hälsosamma jag som jag saknar så.

Leather pants – Zara, suit jacket Mango, sweather – Acne Studios, sneakers- Adidas Stan Smith, scarf – & other stories, purse -Chanel & sunnies Rayban.

 

FOTO: Rasmus Lindahl/Colin.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!