Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Monokrom

8S0A4859

Såhär såg jag ut för någon vecka sedan när jag gick på stan och blev fotad av min vän Rasmus för Colin.se.

När jag tittar mig själv i spegeln så tycker jag att jag ser exakt likadan ut som jag gjorde innan jag blev gravid förutom magen såklart men när jag ser en bild på mig själv såhär så inser jag hur annorlunda jag faktiskt ser ut. Än så länge har jag endast gått upp 4 kilo i min graviditet och ska försöka hålla mig till max 60 kg denna gång. Sist var jag uppe vid 70 kg och vill gärna undvika onödiga belastningar för mina känsliga leder och framförallt höften men det skall väl funka? Försöker tänka på vad jag äter och ger inte mina cravings för mkt plats och utrymme som jag gjorde i början.Ska försöka sätta upp en enklare träningsrutin också.
Jag hopas ni missförstår mig rätt att det inte är så att jag ska banta ner mig utan vill bara försöka komma tillbaka till mitt hälsosamma jag som jag saknar så.

Leather pants – Zara, suit jacket Mango, sweather – Acne Studios, sneakers- Adidas Stan Smith, scarf – & other stories, purse -Chanel & sunnies Rayban.

 

FOTO: Rasmus Lindahl/Colin.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che