Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Baby GAP

c800x584

 

Jag har ju smyg börjat lite planering och klädköp till Hennie men tycker det är jätte svårt att köpa kläder till någon som jag inte vet så mycket om ännu. Jag vet ju att hen är frisk och växer på i perfekt takt, jag vet också att på torsdag så har halva tiden gått och det är bara andra halvleken kvar som enligt mig också är bästa halvleken. Så på måndag skall jah boka en tid för köns ultraljud så vi förhoppningsvis får veta om det är en pojk bebis eller flick bebis. Jag har önskat mig en dotter de senaste två åren av min man men min magkänsla säger att det blir en lillebror vilket självklart är lika uppskattat men det hade varit mysigt att få en av varje.

Ville mest tipsa er som väntar flickor om baby Gaps otroligt fina barnkläder. Hade jag vetat säkert att det blir en hon så hade jag redan klickat hem allt det här. Passa på nu för de har halva priset på webben.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag känner precis igen mig i den känslan! Älskar min son så otroligt mycket, men har ändå inte kunnat låta bli att ”önska” mig en dotter den här graviditeten. Jag själv har tre bröder, min sambo har två bröder så det kändes inte alls troligt. Så jag blev så glad av att få höra att jag har en liten tjej i magen nu. Det känns så coolt att få en dotter, som ska få få igenom det jag själv fått uppleva som tjej och kvinna. Få mens, (ev) föda barn och allt sånt som hör till. Tänker att det absolut inte behöver strida mot mina tankar om feminism och genus att vilja ha en av varje kön 🙂 Sen som du skriver hade jag såklart varit lika glad för en liten lillebror när det väl kommer till kritan, med tanke på hur mycket jag älskar min son.

  Josephine 2015-10-11 17:36:53
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   Gud vad skönt att det inte bara är jag som tänker så men det är ju precis som du säger man vill gärna ha en lite avspelnng av sig själv som man kan få lära allt man kan.
   Tack för att du läser min blogg. Kramar!

   chrystelle 2015-10-26 13:06:43
   Svara
 • Jag känner precis igen mig i den känslan! Älskar min son så otroligt mycket, men har ändå inte kunnat låta bli att ”önska” mig en dotter den här graviditeten. Jag själv har tre bröder, min sambo har två bröder så det kändes inte alls troligt. Så jag blev så glad av att få höra att jag har en liten tjej i magen nu. Det känns så coolt att få en dotter, som ska få få igenom det jag själv fått uppleva som tjej och kvinna. Få mens, (ev) föda barn och allt sånt som hör till. Tänker att det absolut inte behöver strida mot mina tankar om feminism och genus att vilja ha en av varje kön 🙂 Sen som du skriver hade jag såklart varit lika glad för en liten lillebror när det väl kommer till kritan, med tanke på hur mycket jag älskar min son.

  Josephine 2015-10-11 17:36:53
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   Gud vad skönt att det inte bara är jag som tänker så men det är ju precis som du säger man vill gärna ha en lite avspelnng av sig själv som man kan få lära allt man kan.
   Tack för att du läser min blogg. Kramar!

   chrystelle 2015-10-26 13:06:43
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!