Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Black & White

IMG_1146IMG_1148
IMG_1147

Tyvärr inte dagens outfit men jag hade på mig detta för två veckor sen när solen sken och livet lekte. Älskar den här plisserade kjolen som jag fyndade på rea hos Zara i London. Tröjan är en gamal favorit från Hope som jag brukar bo i på vintrarna. Den funkar perfekt med en liten mage. Slipons från Asos, väska från Céline samt mina nya glasögon frå Rayban som jag fick i present av min fina make. Han ville kompensera för att han inte är så bra på att köpa blommor till mig så istället fick jag ett par nya solisar som jag kommer använda under hösten och så slipper jag låna hans 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!