Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Black & White

IMG_1146IMG_1148
IMG_1147

Tyvärr inte dagens outfit men jag hade på mig detta för två veckor sen när solen sken och livet lekte. Älskar den här plisserade kjolen som jag fyndade på rea hos Zara i London. Tröjan är en gamal favorit från Hope som jag brukar bo i på vintrarna. Den funkar perfekt med en liten mage. Slipons från Asos, väska från Céline samt mina nya glasögon frå Rayban som jag fick i present av min fina make. Han ville kompensera för att han inte är så bra på att köpa blommor till mig så istället fick jag ett par nya solisar som jag kommer använda under hösten och så slipper jag låna hans 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding