Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Black & White

IMG_1146IMG_1148
IMG_1147

Tyvärr inte dagens outfit men jag hade på mig detta för två veckor sen när solen sken och livet lekte. Älskar den här plisserade kjolen som jag fyndade på rea hos Zara i London. Tröjan är en gamal favorit från Hope som jag brukar bo i på vintrarna. Den funkar perfekt med en liten mage. Slipons från Asos, väska från Céline samt mina nya glasögon frå Rayban som jag fick i present av min fina make. Han ville kompensera för att han inte är så bra på att köpa blommor till mig så istället fick jag ett par nya solisar som jag kommer använda under hösten och så slipper jag låna hans 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind