Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WEEK 17

12079325_410090512519880_247041754243194637_n

Nu börjar det verkligen hända grejer i livet down under.

Igår bokade jag om vårt ultraljud så att det är hela en vecka tidigare, sååå spännande man vill ju bara titta in där jämt 🙂 Extra kul är ju att vi då också får reda på om det är en Hennie eller Hennu. Det spelar ingen roll för mig längre men är så nyfiken. Det bästa med att ta reda på könet är ju att Frank lättare kan relatera till bebis där inne. Han är redan helt över exalterad och pratar med bebis varje dag.

Men hur man då? Jo jag mår faktiskt jätte bra nu de 3 första månaderna har ju varit riktigt jobbiga med illamående och trötthet nu är det bara höften som krånglar men det kan jag faktiskt leva med. Jagfår stöd av ett bra höftbälte samt ska börja på vattengympa i nästa vecka så hoppas kunna känna mig starkare.

I måndags fick min älskling äntligen känna första rörelserna utanpå magen vilket ha tyckte var häftigt så snart kanske Frank också kan få uppleva det men han har inte lika bra tålamod dock.

Annars så har vi börjat planera Hennies rum, vad ska h*n ha för säng, färg på väggarna osv. Så nu när jag är sjukskriven på halvtid så kan jag pyssla med såna grejer hemma.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!