Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shape Up!

IMG_0920IMG_0917

Ni vet att jag är en riktig jeans brud och tyvärr så går inte jeans och gravidmage så bra ihop. Mitt mål denna gång är att jag inte ska behöva ha gravid jeans tycker det är så obekvämt med alla dessa muddar som ska gå över magen och riktigt fult är det också. Jag gillar det helt enkelt inte på mig själv. men man kan ju inte gå runt byxlös heller.
Så tänkte tipsa er om hur jag har valt att gå tillväga med jeans dilemat.
Never denim lanserade för ett tag sen super stretchiga jeans i olika modeller så jag valde att prova dessa med extra låg midja samt kortare i benen. Och det funkar faktiskt till min gravidmage. Eftersom de är så stretchiga så är det jätte bekväma och jag får verkligen plats i dem så det kan jag verkligen rekomendera till er andra som också är gravida. Kolla in alla olika modeller här

IMG_0902IMG_0903

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!