Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HELLO!!!!

IMG_0927

HEY HEY HEY!!!!

Nä nu har jag saknat bloggen aldeles för mycket och försöker mig på en liten comeback här. Som ni vet så är det svårt att jonglera familjeliv, heltidsjobb, hämtningar, tvätttider, föräldramöten, blogg och att andas också, Mitt i allt det där ska jag också hinna baka bebis, träffa mina vänner, städa mitt hem och uppdatera i bloggen. Livs pusslet helt enkelt. Jag förstår ju självklart att det blir tråkigt att fälja min blogg när det är så sporadiskt mellan inläggen men jag ska verkligen försöka att hinna med oftare. Det händer ju så mkt kul i livet just nu som jag gärna vill dokumentra.

För att gå tillbaka till ytligheter som den här bloggen faktiskt handlar om 😉 Hur fin är inte min nya fina lampa jag ställt i köksfönstret? Köpte den på lagerhaus förra helgen och måste nog gå tillbaka och haffa en till. Vi ska nog ha dem på nattduksbordet istället. Har sån lång lista på inredning som skall inhandlas framförallt till Hennies blivande rum. Vi håller på just nu att bestämma vilken färg vi vill ha på väggarna och det lutar åt ljus grått. Oavsett om detär en pojke eller flicka i magen så vill jag inte ha varken flickigt eller pojkigt och grått känns som att det passar til så mycket andra härliga färger.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!