Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

On a sunnier note…

1D8A6006

1D8A6010

1D8A6003

Hösten är ju ett faktum utanför fönnstret och med det så kommer regn. Personligen gillar jag ju regn och blött och har inte alls nåt emot att sitta inne på kontoret en dag som denna. Men vi kan ju titta på lite outfitbilder från modeveckan när solen sken och min cykel sken ikapp med den. Det här var modeveckans andra dag och jag hade precis varit hos min barnmorska innan morgonens första visning. Det slog mig att jag inte ens visat er mina favoriter från modeveckan. Ska försöka lägga upp min lilla rapport här innan dagens slut.

A sunny outfit from the past fashionweek here i stockholm.
I wore a white oxford shirt from Gina Tricot, pants från la R¤edoute & Ba&sh, sneakers from Adidas, bag from Chanel, sunnies from Céline & bike from Paul Frank.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!