Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bugaboo x Diesel

BUGABOO-DIESEL-DENIM-collection-2_chrystelle

I slutet på förra veckan släppte Bugaboo sitt andra av tre släpp i samarbete med Diesel. Denna gång fick Buffalon en riktigt snygg makeover i deinm. Jag älskar alla detaljer som blått chassi, koppar detaljerna, och de special designade hjulen. Vi eller ja mest jag har funderat lite fram och tillbaka på vagn och insåg att vi kanske måste ha en större ordentlig vagn som även funkar i snön plus att pappan är ju rätt lång. Men jag kommer nog kompletera med en liten smidig resevagn och då är ju Bugaboo Bee+ som jag skrivit om tidigare ett toppen alternativ . Men hur coolt kommer det inte vara att rulla runt Hennie i denna super vagn? längtar tills jag får klämma på den!

Love at first sight when I saw the new Stroller from Bugaboo x Diesel in denim.  Loving all the worked out details like the blue chassi, the custom made tires and the copper  details. Being the denim lover that I am I can’t resist this cool stroller. It’s gonna be perfect for our new addition to our family.

BUGABOO-DIESEL-DENIM-collection-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind