Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bugaboo x Diesel

BUGABOO-DIESEL-DENIM-collection-2_chrystelle

I slutet på förra veckan släppte Bugaboo sitt andra av tre släpp i samarbete med Diesel. Denna gång fick Buffalon en riktigt snygg makeover i deinm. Jag älskar alla detaljer som blått chassi, koppar detaljerna, och de special designade hjulen. Vi eller ja mest jag har funderat lite fram och tillbaka på vagn och insåg att vi kanske måste ha en större ordentlig vagn som även funkar i snön plus att pappan är ju rätt lång. Men jag kommer nog kompletera med en liten smidig resevagn och då är ju Bugaboo Bee+ som jag skrivit om tidigare ett toppen alternativ . Men hur coolt kommer det inte vara att rulla runt Hennie i denna super vagn? längtar tills jag får klämma på den!

Love at first sight when I saw the new Stroller from Bugaboo x Diesel in denim.  Loving all the worked out details like the blue chassi, the custom made tires and the copper  details. Being the denim lover that I am I can’t resist this cool stroller. It’s gonna be perfect for our new addition to our family.

BUGABOO-DIESEL-DENIM-collection-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!